Awesome Image

Áruszállítás: a Follow 2001 Kft. fenntartja a versenyképes árakat 2024-ben is

A közúti áruszállítás terheinek növekedése az útdíjak, üzemanyagok jövedéki adója és a munkaerőköltségek emelkedése miatt 2024-ben kihívást jelent a fuvarozási szektor számára. A Follow 2001 Kft. azonban kitartóan törekszik a versenyképes árak és kiváló szolgáltatások fenntartására, még a költségek növekedése mellett is.

Az útdíjak 2023. október 1-jétől induló emelése jelentős terhet ró a fuvarozókra. Az előző évi szinthez képest harmadával magasabb költségekkel kell számolniuk, és további emelkedés várható 2024. január 1-jén. A Follow 2001 Kft. azonban nem hagyja, hogy ez befolyásolja elkötelezettségét az ügyfelek iránt.

A szektor másik kihívását az üzemanyagok jövedéki adójának emelése jelenti. A 40-41 forintos literenkénti üzemanyag-drágulás csak az egyik tényező a költségnövekedésben. A Follow 2001 Kft. ezen változások ellenére is magas színvonalú szállítási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

Az útdíj emelésének háttértörténete bonyolult, és a szakma számára nem mindig előrelátható. Az idei emelés előzménye az, hogy a kormány 2022 szeptemberében módosította az útdíjrendeletet, amelyre a szállítási szektor szervezetei nem voltak felkészülve.

A Follow 2001 Kft. még az előző emelés előtt is kiemelte a szabályváltozások kihívásait, és a szakmai szervezetek is felhívták a kormány figyelmét a tervezett emelések potenciális hatásaira. Azonban a kormány nem változtatta meg álláspontját, és a szektor számára hideg zuhanyként hatott a változás.

Az infrastruktúradíj mellett most bevezetik a külsőköltség-díjat is az útdíjba, amely a levegőszennyezés és zajártalom miatti költségeket tükrözi. Ennek bevezetése újabb bizonytalanságot jelent a fuvarozók számára, akik nem tudják pontosan megbecsülni, milyen hatással lesz ez a költségeikre.

Áruszállítás 2024 : versenyképes ár

A Follow 2001 Kft. továbbra is az ügyfelek elégedettségére összpontosítva alkalmazkodik a változó környezethez. Az üzemanyag- és útdíjnövekedések ellenére is elkötelezett marad a kedvező árszabás és a megbízható szállítás iránt. Bízunk benne, hogy a kormány és a szakma közötti konzultációk eredményeképpen a jövőben hatékonyabb megoldások születnek a szektor fenntarthatósága érdekében.

A globális környezet változásai és a kereslet csökkenése okozta kihívások ellenére a Follow 2001 Kft. továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A vállalat kiemelkedő rugalmasságával és hatékony logisztikai megoldásaival igyekszik minimalizálni a költségeket, hogy a fuvarozási szolgáltatások megfizethetők és versenyképesek maradjanak.

A Follow 2001 Kft. elkötelezett a minőségi ügyfélszolgálat és a megbízható szállítás iránt, és ezek az értékek kulcsfontosságúak a vállalat üzleti modelljében. A cég folyamatosan dolgozik azon, hogy a fuvarozási piac változásaira gyorsan és hatékonyan reagáljon, megőrizve ezzel ügyfelei bizalmát és elégedettségét.

A Follow 2001 Kft. elkötelezettsége és rugalmassága azt mutatja, hogy a vállalat nemcsak alkalmazkodik a változó körülményekhez, hanem proaktívan keresi a lehetőségeket a szektorbeli kihívások kezelésére. A vállalat célja továbbra is az, hogy ügyfelei számára előnyös árszabást és megbízható szállítást biztosítson, még a költségek emelkedése mellett is.

Belföldi Szállítmányozás, Áruszállítás Magyarországon! Keressen minket!

Amennyiben szeretné igénybe venni belföldi közúti szállítmányozás, fuvarozás, áruszálltás, teherszállítás kategóriákkal kapcsolatos szolgáltatásainkat,
hívjon most a +36 (20) 388-1856 telefonszámon!

 

Kérjen árajánlatot és azonnal indítjuk a fuvart, vagy megbeszéljük az Önnek alkalmas időpontot a szállításra! Raklapos szállítást is vállalunk, emelőhátfalas teherautóink állnak rendelkezésükre, elsősorban Budapest és Pest vármegye környékén, illetve Budapest 50 km-es körzetében.

 

Follow 2001 Kft. https://follow2001.hu/

 

Leave A Comment

2024. július
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
HÍVJON: +36 (20) 388-1856