Awesome Image

A Belföldi Áruszállítás és Logisztika Teljes Szolgáltatási Spektruma - Follow 2001 Kft. | Belföldi szállítmányozás és Áruszállítás

A belföldi szállítmányozás és logisztika széleskörű szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik az áruk zökkenőmentes mozgatását országon belül. Ezek között szerepel az expressz és sürgősségi szállítás, az emelőhátfalas áruszállítás, speciális értékszállítás, például orvosi műszerek vagy nagy értékű gépek szállítása.

Raktározási és átrakodási szolgáltatások, valamint a gyűjtőforgalom kezelése is alapvető részét képezi a kínálatnak, beleértve a kiskocsis és bizományosi értékesítést, pénzkezelést.

A logisztikai folyamatok integrált kezelése mellett, az ipari és háztartási gázok forgalmazása és házhozszállítása is igénybe vehető. Ezek a szolgáltatások együttesen biztosítják, hogy a vállalatok hatékonyan tudjanak reagálni a piaci igényekre, miközben támogatják a helyi gazdaságot és a fenntartható üzleti működést.

A belföldi szállítmányozás elengedhetetlen része a modern gazdaságnak, lehetővé téve az áruk hatékony mozgatását a termelési helyektől a fogyasztókig. Ennek előnyei közé tartozik a rugalmasság, a gyorsaság, a költséghatékonyság és a helyi gazdaság támogatása.

Rugalmasság: A belföldi szállítás lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy gyorsan reagáljanak a piaci változásokra, így az áruk szállítása gyakran személyre szabható és skálázható.

Gyorsaság: A helyi szállítmányozás gyorsabb lehet, mint a nemzetközi szállítás, mivel kevesebb logisztikai akadály áll fenn.

Költséghatékonyság: A rövidebb távolságok és a hatékony logisztikai rendszerek költségcsökkentést eredményezhetnek.

Helyi gazdaság támogatása: A belföldi szállítmányozás támogatja a helyi vállalkozásokat és munkahelyteremtést.

A szolgáltatások skálája széles: sürgősségi szállítástól, precíziós felszerelések mozgatásáig, raktározási megoldásokig és speciális kezelésig terjedhet, amelyek mind hozzájárulnak egy adott ország gazdasági stabilitásához és növekedéséhez.

A Follow 2001 Kft. egy magyar logisztikai cég, amely a belföldi áruszállításra specializálódott. Szolgáltatásaik közé tartozik:

  1. Emelőhátfalas áruszállítás: 100kg-tól 22 tonnáig terjedő palettás áruk szállítása ponyvás teherautókkal.
  2. Gyors segítség dobozos autóval: gyors és rugalmas megoldások feledett dobozok vagy raklapok esetére.
  3. Nagyértékű gépek szállítása: magas értékű, precíz szállítást igénylő gépek, például orvosi műszerek szállítása megfelelő biztosítási háttérrel.
  4. Raktározás: átmeneti és hosszú távú bérleti raktározás, fedett és nyitott raktári területeken, árukezeléssel egybekötve.
  5. Átrakodás/Tranzit árukezelés: kamionról kamionra történő átrakodást és árukezelést vállalnak telephelyükön.
  6. Mobil átrakodás targoncával: kamionrakodást a megrendelő telephelyén vagy külső területen villástargoncával.
  7. Bizományosi értékesítés, pénzkezelés: egyedi igények alapján vevők kiszolgálása és pénzkezelés.
  8. Belföldi és nemzetközi gyűjtőforgalom kezelése: a raktár alkalmas az A-tól Z-ig terjedő gyűjtőforgalom lebonyolítására.
  9. Ipari és háztartási gázok forgalmazása: ipari és élelmiszeripari gázok, valamint háztartási propán-bután és targonca gázok cseréjét és szükség esetén házhozszállítást biztosítanak.

Áraik a járművek össztömegét és teherbírását figyelembe véve különböznek, külön díjszabás van az emelőhátfalas és a nem emelőhátfalas ponyvás teherautókra​1​.

Vállalnak többek között palettás áruk, építőanyagok és nagy értékű gépek szállítását, aznapi szállítást Budapest területén, és raktározást is, ha az azonnali szállítás nem szükséges​1​. Ugyanakkor nem vállalnak költöztetést, sittszállítást, bútorszállítást, szóródó anyagok (pl. homok, sóder), járművek, tűzifa, élőállatok és kis mennyiségű áruk szállítását, vagy a klasszikus “házhozszállítást”​1​.

Leave A Comment

2024. július
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
HÍVJON: +36 (20) 388-1856