Áruszállítás Bemutatkozás

Awesome Image
Ha a szállításban egy korrekt és megbízható partnert keres, válasszon minket!

Bemutatkozás

1998-ban kezdtük meg fuvarozási és raktározási tevékenységünket egy családias kis vállalkozásként még Follow Bt néven, majd 2001-ben már Follow 2001 Kft-ként, egy tapasztalt összeszokott csapattá forrva szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Cégünk kiemelten belföldi szállítmányozással, ezen belül komplett és részrakományok árufuvarozásával, kiskocsis szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Szolgáltatásaink összefoglalva: Belföldi szállítmányozás szolgáltatások, raklapos áruszállítás, árufuvarozás, teherszállítás, emelőhátfalas teherautóval cégek és magánszemélyek részére.
Awesome Image
Egyedi árajánlatot készítünk minden megbízáshoz, és rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.

Áruszállításban a legjobb megoldás

Célunk, hogy Önnek a lehető legkényelmesebbé és legkedvezőbb árúvá tegyük a belföldi szállítmányozást. Ezért egyedi árajánlatot készítünk minden megbízáshoz, és rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez.

Megbízható partnerekkel és modern flottával rendelkezünk, fejlett informatikai rendszerünknek köszönhetően pedig nyomon követheti szállítmányát a raktárba vételtől a kézbesítésig. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi árajánlatot!
01

Flottánk járműkövető rendszerrel van ellátva

Flottánk járműkövető rendszerrel van ellátva, így az áru mozgása bármikor nyomon követhető, ami nagyban segíti megrendelőink felé a precíz tájékoztatást.

02

Gépjárműveink mindegyike rendelkezik rakomány-biztosítással

Gépjárműveink mindegyike rendelkezik rakomány-biztosítással, mely garanciát jelent az áruszállítása közben esetlegesen keletkező károk megtérülésére.

03

Tartozék a kézi raklapemelő(béka), vagy elektromos béka az áru mozgatásához

Minden gépkocsinkban megtalálhatóak a rakomány biztonságos szállítására és rögzítésére szolgáló eszközök (strech fólia, spanifer, rakomány rögzítő rúd).

04

Teherautóink rendelkeznek a szükséges védőeszközökkel

Teherautóink rendelkeznek a szükséges védőeszközökkel, illetve gépkocsivezetőink a megfelelő oktatási bizonyítvánnyal.

Awesome Image
Jelmondatunk: precizitás, gyorsaság, megbízhatóság.

Szállítmányozás és Áruszállítás: Miért minket válasszon?

 • Fő profilunk az emelőhátfalas ponyvás tehergépkocsikkal történő belföldi áruszállítás 1-22 tonnáig.
 • Emellett több más kiegészítő szolgáltatást is végzünk, például raktározást, áruterítést, átrakodást, nagy precizitást igénylő gépek szállítását, kézi anyagmozgatást, valamint komissiózást.
 • Igyekszünk szolgáltatásainkat a mindenkori követelményekre való tekintettel kialakítani, fejleszteni, és színvonalasan végezni, mind a saját fuvareszközeinkkel, mind az alvállalkozói kör bevonásával.
 • 15 éve állandó dolgozókkal végezzük a ránk bízott fuvarfeladatot, a megfelelő szakértelemmel, szaktudással, rutinnal felvértezve.
 • Kizárólag hátsó emelőfalas gépkocsikkal dolgozunk. Minden gépkocsinkban megtalálhatóak a rakomány biztonságos szállítására és rögzítésére szolgáló eszközök (strech fólia, spanifer, rakomány rögzítő rúd).
 • Gépkocsijaink állandó tartozéka a kézi raklapemelő(béka), vagy elektromos béka az áru mozgatásához.
 • Sofőreinkkel szemben elvárás a kulturált, ápolt megjelenés, kommunikáció- és segítőkészség, valamint az elérhetőség és követhetőség.
 • Flottánk járműkövető rendszerrel van ellátva, így az áru mozgása bármikor nyomon követhető, ami nagyban segíti megrendelőink felé a precíz tájékoztatást.
 • Teherautóink rendelkeznek a szükséges védőeszközökkel, illetve gépkocsivezetőink a megfelelő oktatási bizonyítvánnyal.
 • Gépjárműveink mindegyike rendelkezik rakomány-biztosítással, mely garanciát jelent az áruszállítása közben esetlegesen keletkező károk megtérülésére.

Igénybe venné áruszállítás szolgáltatásunkat?

HÍVJON: +36 (20) 388-1856

Ajánlatkérés

Telephelyünk és egyben raktárunk Budapest északi részén a XIII. kerület Kámfor utca 22 szám alatt található. Szállítmányozás feladatkörében magánszemélyeknek és cégeknek is segítünk.

 • +36 (20) 388-1856
 • info@follow2001.hu

  HÍVJON: +36 (20) 388-1856